Muszáj vagyok ezt ide is feltenni, mert ez is annyira London. A Caledonian Road Station-nél, ahol lakom, tegnap ez a tábla fogadott. Eredetileg a metróvonalakkal kapcsolatos információkat tartalmazza, de valaki úgy gondolta, hogy aznap jobb lesz mást ráírni és rárajzolni. Jól tette :)

 Pont nagyon bénán fog hangzani magyarra fordítva, de vmi ilyesmi:

A kommunikáció csodálatosan szép lehet. Gondolj csak arra az idegenre, aki útba igazított, arra az emberre aki rádmosolygott amikor le voltál törve, vagy arra az ismeretlenre aki előre engedett a sorban. Amikor állsz a metrón sajgó lábakkal, emlékezz arra az idegenre is, aki átadta a helyét. Az odafigyelésnek ezek a tettei segítenek abban, hogy kapcsolódjunk egymáshoz, az élethez és a szeretethez, amit kaphatunk!

Sziasztok Kedveseim! A mai nap csodálatos lesz, mindannyitoknak szuper napja lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://londonna.blog.hu/api/trackback/id/tr553085042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása